Hoe lid worden - Kon. Verb. Art. 2A - 8A - RAL

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoe lid worden

KIES HIER UW TAAL
Als je interesse hebt in onze Verbroedering dan ben je steeds welkom. Wij zijn een familiare verbroedering die de tradities van de Artillerie hoog houden. Zo herdenken wij in heel het land de gesneuvelden helden die hun leven lieten voor onze Vrijheid en Vrede. Wij organiseren per jaar 4  feesten aan democratische prijzen ( kijk onder FEESTEN 2023). Ons Jaarfeest in januari, , onze Algemene vergadering in maart met tombola onze Breugelfeest in september en ons Herfstfeest in november ook met tombola. Daarbij ontvangt u ook ons halfjaarlijks krantje. Wens U aan activiteiten deel te nemen dan kan dit zeker zonder probleem. Wij zijn tevens lid van  SOUVENIER FRANCAIS. Het lidgeld bedraagt 10€. Ieder kleine bijdrage is steeds welkom. Onze Verbroedering doet niet mee aan politiek binnen de vereniging. In onze statuten staan onder artikel 3: Het doel van de vereniging is mede te ijveren tot het verwezenlijken van de doelstellingen. In het bijzonder wensen wij te ijveren tot het hooghouden der regimenttradities en meent vooral te kunnen bereiken door het beoefenen van de solidariteit. Wij verbieden zich evenwel alle inmenging in wijsgerige, godsdienstige en politieke daden.

Dus als je interesse hebt stuur onderstaande gegevens naar verbarti@scarlet.be of laat een seintje op het nummer 03/322.12.38. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met U op. Het invullen geeft u geen verplichtingen. U wordt lid vanaf de storting van het lidgeld.

Misschien tot weldra en alvast bedankt.

Raymond Pirlet
Voorzitter


Naam

Voornaam

Adres

Postnummer

Plaats

Geboortedatum

Geboorteplaats

Telefoon / Gsm

E-mail adres

wenst lid te worden 10,00€Voor een inschrijvingsformulier te downloaden druk hiernaast
U kan het ons doormailen ( verbarti@telenet.be). We nemen zo snel mogelijk contact met U op en misschien welkom in onze Verbroedering.
De verbroedering houdt in haar zetel een register bij waarin de persoonlijke gegevens van de leden wordt bijgehouden.
Deze gegevens worden opgenomen in een bestand  dat conform is met de "wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer
ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens" ( 08.12.1992 ). Ook op de nieuwe wet GDPR.                                                                                                               
De gegevens worden verwerkt met als doel het beheer en de administratie in functie van een goede ledenservice.
Conform artikel 12 van bovenvermelde wet hebt U het recht foutieve gegevens te laten verbeteren


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu